Najbolja vina Šumadije na “Šumadija Wine fest”-u

O događaju

Prvi “Šumadija Wine fest” održaće se u Hotelu Sheraton, 28. oktobra. Preko 100 različitih vina posetiocima festivala predstaviće 24 vinarije iz Udruženja vinara Šumadije.

Po prvi put, svi ljubitelji vina iz Novog Sada, kao I čitave Vojvodine, će imati priliku, da na jednom mestu probaju najbolje iz vinske Šumadije.

Takva ambicija da se u ovom delu Srbije, kako profesionalcima, tako I svim ljubiteljima vina predstavi Udruženje vinara Šumadije, jedno od najorganizovanijih udruženja u Srbiji, je “stvorila” prvi po redu, “Šumadija Wine fest”.

“Ovo je jedinstvena prilika, za sve ljubitelje vina iz Novog Sada I Vojvodine, da probaju, ne samo renomirana I poznata vina iz Šumadije, već I ona koja do sad možda nisu imali prilike da probaju, zatim diskusije sa onima koji lično vina stvaraju, razgovori sa vinarima” – izjavio je Saša Novaković, predsednik Udruženja vinara Šumadije I pozvao sve poznavaoce vinskih prilika a I one koji to žele da postanu, na ovaj, poseban vinski događaj u Novom Sadu.

Šumadija Wine fest je drugi od pet dogadjaja, ovog tipa, sa ciljem promocije šumadijskih vina u Srbiji I regionu. Projekat je realizovan uz pomoć Evropske Unije.

Festival je otvoren od 15 do 20 časova.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima