Odloženo - 09.06

Događaj je pomeren na 09.06.2024! Ulaznice dostupne na linku: https://new.gigstix.com/event/fruskogorska-vinska-setnja-irig-9-jun-2024/

Fruška Walk & Wine, 8. juna 2024.

O događaju

Ova hedonistička manifestacija namenjena je ljubiteljima vina, gastronomije i aktivnog odmora. Na kružnoj pešačkoj ruti dugoj 7,6 km, vinoljupci će imati priliku da degustiraju vrhunska fruškogorska vina na šest degustacionih punktova, kao i da uživaju u ukusima lokalnih specijaliteta.

Inspirativna šetnja kroz fruškogorske vinograde kreće u subotu 8.juna 2024. godine, sa Ribarskog trga u Irigu, a ture se, počev od 12 časova organizuju na svakih sat vremena. Šetače-vinopije na startu očekuje Welcome desk, na kome će preuzimati stratni paket sa čašom za degustaciju vina i torbicom, 6 vaučera za degustaciju vina, mapom rute, osveženjem i poklon suvenirom.

Planirane šetnje su u grupama od maksimalno 70 posetilaca sa vodičem.

Šetajući stazom fruškogorske vinske šetnje, posetioci će proći pored urbanog dela Iriga, živopisnog sremačkog naselja, manastira Novo Hopovo, iriških vinograda, fruškogorskih salaša, prirodnog izvora iz doba Marije Terezije, a vratiće se na Ribarski trg kroz portu crkve Svetog Nikole.

Nakon šetnje, na početnoj – a ujedno i krajnjoj tački – iriškom Ribarskom trgu, posetioci će “iz prve ruke” moći da izaberu i kupe autentična lokalna vina koja su tokom hedonističke šetnje degustirali.

Organizator događaja je Turistička organizacija Vojvodine, uz podršku Ministarstva turizma i omladine, Pokrajinske vlade, Opštine Irig, Nacionalnog parka Fruška gora, Udruženja proizvođača grožđa i vina sa oznakom geografskog porekla “Srem-Fruška gora”, Garancijskog fonda AP Vojvodine, Razvojnog fonda Vojvodine i Vinske prestonice.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do odlaganja događaja "Fruškogorska vinska šetnja" koji je trebalo da se održi 08.06.2024, a odlaže se na 09.06. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera, a svoje ulaznice nisu u mogućnosti da iskoriste za novi datum.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 24.05.2024. do 08.06.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA | 13H
Ulaznica za termin u 13h
CENA: 3.960 DIN
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  subota 8. juna 2024. 11.30
 • Mesto
 • Lokacija
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  UDRUŽENJE SREM - FRUŠKA GORA

Podeli događaj sa prijateljima