BRKOVI – 20 GODINA BENDA, KONCERT U NOVOM SADU!

O događaju

Jedna od vodećih regionalnih muzičko-scenskih atrakcija, pank-folk grupa Brkovi, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina od osnivanja benda će se održati u subotu 12. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. Ovaj ekskluzivni prostor se za koncerte koristi samo u specijalnim prilikama, a svakako je jubilej miljenika novosadske publike jedna od njih. Posetioci će biti u prilici da uživo poslušaju set listu koja će biti presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Brkovi su do sada imali nekoliko nezaboravnih samostalnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su nekoliko poslednjih bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se „brkati mladići“ sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.

Prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, osmi po redu, pod nazivom “Krvava novčanica”, a potom su ga tokom cele godine promovisali širom regiona, ali i u dalekom inostranstvu, u Kanadi i Švedskoj. Ova godina je cela posvećena obeležavanju jubileja, a koncert u Novom Sadu je svakako poseban za bend zbog dugogodišnjeg specifičnog odnosa koji je formiran na relaciji Brkovi – novosadska publika.

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  subota 12. oktobra 2024. 21.00
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  ŠOU BIZZ DOO

Podeli događaj sa prijateljima