Novosadski sajam – 18 – 23-05.2024.

O događaju

Prvi međunarodni poljoprivredni sajam i izložba stoke, održan je u Novom Sadu, od 14. do 18. marta, 1931. godine, kao prva organizovana izložba i sajam priplodne stoke na celoj teritoriji tadašnje Kraljevine Jugoslavije.

Na izložbi je prikazano 1.039 grla goveda, svinja, pastuva, ovaca i koza. Poseban paviljon je bio namenjen mlečnim proizvodima. Bilo je i veterinarskih lekova, stočne hrane, semena, aparata za ishranu svinja, elevatora...

Sajam je organizovalo Akcionarsko društvo za izložbe i sajam uzoraka koje je osnovala grupa novosadskih trgovaca i industrijalaca, s ciljem da se sajmovi priređuju profesionalno i postanu stalni.

Danas je Međunarodni poljoprivredni sajam najveća i najznačajnija smotra agrara u ovom delu Evrope. Okuplja sve značajne aktere agrobiznisa i predstavnike privrednih grana koje se naslanjaju na poljoprivredu, iz Srbije i sveta.

Porudžbenice za pravna lica

Na linkovima u nastavku možete preuzeti porudžbenice za pravna lica. Molimo Vas da obrateti pažnju u kojoj je valuti porudžbenica koju preuzimate.

Porudžbenica - RSD

Porudžbenica - EUR

Order form - EUR

Popunjene porudžbenice slati na mail adresu ulaznice@sajam.net

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima