Uslovi prodaje i korišćenja

Česta pitanja

Uslovi prodaje i korišćenja

Kupovinom ulaznica za ovaj događaj kupac bezuslovno prihvata „Uslove prodaje i korišćenja“ (klikni za prikaz) GIGS TIX-a.

Dodatno, Organizator događaja propisuje sledeća dodatna pravila korišćenja koja kupac bezuslovno prihvata kupovinom ulaznica:

 1. Izdavanje ulaznica za događaj neće biti izvršeno odmah po plaćanju ulaznice, već naknadno, najranije 14 dana pre održavanja događaja
 2. Nakon izvršene kupovine i plaćanja kupcu će elektronski u formi elektronskog dokumenta biti dostavljena potvrda o kupovini ulaznice, sa jasno naznačenim podacima o ulaznicama koje je kupac kupio. Naplatom i izdavanjem potvrde izvršava se usluga prodaje ulaznice. Potvrda nije ulaznica i ne omogućava ulazak na događaj.
 3. Ukoliko dolazite kao grupa, glavni kupac (koji se svojim imenom registrovao na sajtu gigstix.com i čije ime je ispisano na ulaznici) mora biti prisutan kako bi cela grupa ušla na mesto održavanja događaja u isto vreme.
 4. Kako bi ulaznice bile važeće, glavni kupac mora u trenutku ulaska na događaj, pored ulaznica, prikazati i:
  • Lični dokument sa fotografijom – važeću ličnu kartu, vozačku dozvolu ili pasoš,
  • mejl potvrde o kupovini ulaznice (mejl nije potrebno štampati, može se prikazati na ekranu pametnog telefona).
 5. Kupljena ulaznica predstavlja ličnu, opozivu dozvolu za ulazak na događaj. Organizator zadržava pravo da korisniku ulaznice opozove pravo na ulazak na događaj bez prava na naknadu vrednosti ulaznice i drugih troškova u slučaju da korisnik ulaznicu koristi suprotno ovim pravilima koja je kupac bezuslovno prihvatio pre kupovine.
 6. Ulaznice su namenjene za ličnu korišćenje. Ulaznice koje kupe kompanije ili fizička lica sa namerom da ih preprodaju, kršeći ova pravila biće poništene. Kupovinom ulaznica potvrđujete da ih kupujete za lično korišćenje.
 7. Vaša ulaznica će AUTOMATSKI POSTATI NEVAŽEĆA ukoliko pokušate da je preprodate ili PONUDITE NA PRODAJU trećem licu osim ako se prodaja ne vrši preko ovlašćenog agenta za prodaju karata (direktna razmena). Ulaznice koje se prodaju preko neovlašćenog preprodavca, uključujući sajtove za onlajn aukcije, nisu važeće. Preprodajom karta postaje nevažeća i vlasnicima preprodatih karata može biti uskraćen ulaz na događaj, bez prava na naknadu vrednosti ulaznice i drugih troškova.
 8. Jedan kupac može kupiti maksimalno 6 ulaznica.
 9. Jedine ulaznice koje garantuju ulaz na događaj biće one kupljene na ovlašćenim prodajnim mestima, ukoliko se koriste u skladu sa ovim pravilima koja je kupac bezuslovno prihvatio pre kupovine.
 10. U slučaju da zvanični državni organi propišu posebna pravila za ponašanje na javnim skupovima sa ciljem sprečavanja širenja zaraznih bolesti (COVID 19 i slično), posetioci će biti u obavezi da ih u potpunosti poštuju, u suprotnom neće im biti dozvoljen ulazak na događaj bez prava na naknadu vrednosti ulaznice i drugih troškova.

Često postavljana pitanja

Uoči puštanja u prodaju ulaznica za turneju postoji mnogo pitanja u vezi sa koncertom i prodajom karata.

Sastavili smo ovaj zgodni vodič koji će vam pomoći da se lakše snađete u procesu kupovine. Trudimo se da učinimo sve što možemo da osiguramo da karte završe samo u rukama pravih obožavatelja.

Promoteri Eda Širana su posvećeni borbi protiv neetičke preprodaje ulaznica.

Turneja 2024. godine biće organizovana prema principu ulaznica izdatih na ime kupca koje će se ISKLJUČIVO prodavati kod ovlašćenih distributera karata.

U pripremi za kupovinu ulaznice, predlažemo da se registrujete (ukoliko to niste ranije učinili) na ovom sajtu, ovlašćenom prodavcu ulaznica, klikom na ovaj tekst

Nakon što kupite ulaznicu, u roku od jednog dana ćete primiti imejl potvrdu kupovine. Ovaj dokument NIJE vaša ulaznica.

Dobićete instrukcije za pristup svojoj ulaznici kako se datum održavanja koncerta bude bližio.

Ukoliko je neko kupio više ulaznica, prilikom dolaska na koncert, molimo vas da dođete u grupi i pokažete svoje ulaznice sa prisutnim Glavnim kupcem. Glavni kupac će morati da kod sebe ima lični dokument sa fotografijom na ime koje odgovara onom na ulaznicama.

Ulaznice možete kupiti na ovom sajtu, koji je ovlašćeni prodavac ulaznica

U četvrtak, 26. oktobra 2023. godine u 10č po lokalnom vremenu.

Cena ulaznica je od 8900 do 15000 RSD. Ulaznice za stajanje koštaju 8900 RSD, a cene za sedeća mesta se kreću između 10000 i 15000 RSD.

Na cenu ulaznica obračunava se trošak obrade porudžbine u iznosu koji je odredio Organizator. Ovaj trošak ne predstavlja zaradu Prodavca.

Posetioci koji su u pratnji i oni kojima je potreban poseban pristup za osobe sa invaliditetom treba da pošalju zahtev za kupovinu karata na imejl adresu edsheeran.beograd@gigstix.com. Cena ove ulaznice je 8900 dinara, a ulaznica omogućava ulazak na koncert licu sa posebnim potrebama i njihovoj pratnji.

Neetička preprodaja karata je kada lice kupi ulaznicu po osnovnoj ceni, a zatim je preproda po većoj ceni putem raznih metoda i veb-stranica koje izvođač ne podržava, time sprečavajući prave obožavatelje da kupe ulaznice po osnovnoj ceni.

Tapkaroši i neovlašćeni preprodavci koriste različite platne kartice, lažne identitete i sofisticirane kompjuterske programe (“botove”) da kupe veliku količinu ulaznica koje posle preprodaju po višestruko uvećanoj ceni.

Postoji strogo ograničenje od 6 karata po kupcu za ovaj koncert. Ovo ograničenje je na snazi kako bi se što većem broju ljudi pružila fer prilika da kupe karte. Cela grupa mora da stigne u isto vreme kada i Glavni kupac sa ulaznicama sa imenom koje odgovara važećem ličnom dokumentu sa fotografijom.

UPOZORENJE da će sve transakcije prepoznate kao kupovina od strane bota, kao kupci koji su kreirali višetruke naloge kako bi kupili više ulaznica preko ograničenja ili bilo koja druga sumnjiva aktivnost koja ukazuje na cilj da se prestupi ograničenje, biti otkazane.

Glavni kupac je osoba čije ime se nalazi na platnoj kartici ili ime koje je uneto u procesu kupovine ulaznica. Ime Glavnog kupca možete pronaći u imejl potvrdi kupovine ili na vašoj ulaznici.

Neophodno je da Glavni kupac dođe zajedno sa grupom za koju je kupio ulaznice, sa važećim ličnim dokumentom sa fotografijom, kako bi ušli na događaj.

Moraćete da pokušate da izvršite još jednu kupovinu sa imenom i karticom drugog Glavnog kupca.

Odgovarajući lični dokument sa fotografijom i imenom Glavnog kupca biće uslov za ulazak, ostale karte koje je ta osoba kupila mogu koristiti drugi posetioci pod uslovom da SVI stignu sa Glavnim kupcem na događaj.

Ako želite da kupite ulaznicu na poklon, takođe ćete morati da prisustvujete kako biste korisnike ulaznice uveli na nastup.

Da biste ušli na koncert, potrebno je da ponesete svoju kartu sa jasno vidljivim i neoštećenim bar kodom. Možda ćete morati da dostavite potvrdu rezervacije karte putem e-pošte i važeći lični dokument sa fotografijom i imenom koje odgovara imenu na potvrdi.

Važeći lični dokumenti sa fotografijom su – važeća lična karta, važeća vozačka dozvola (uključujući privremenu dozvolu), važeći ili nedavno istekao pasoš (pod uslovom da slika liči na vlasnika).

Svi posetioci, bez obzira na uzrast, moraju imati ulaznicu.

Sve posetioci mlađi od 16 godina moraju da dođu u pratnji odgovornog starijeg lica.

Ulaznice će biti dostavljene najranije 14 dana pre koncerta.

Profesionalni foto-aparati (klasifikovani kao foto-aparati sa sočivom koje može da se rasklopi) i oprema za video i audio snimanje su strogo zabranjeni. Foto-aparati za ličnu upotrebu i kamere na telefonu su dozvoljene.

Molim vas da proverite veb-sajt ovlašćenog prodavca da saznate kada se otvaraju kapije i dođite na vreme pre početka koncerta.

Vaše ulaznice su povezane sa vašim nalogom kod izabranog zvaničnog agenta za prodaju karata. To znači da su vaša karta i informacije koje ste dali pri kupovini povezani. Ako se karta preproda na bilo koji drugi način osim putem zvanične preprodaje ulaznica po originalnoj ceni, biće vam onemogućen ulazak na mesto događaja.