RASPRODATO

“KESIĆ, PRIČE I PESME” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stendap komedije,
pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom.

O događaju

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Ta činjenica nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu.

U svojoj priredbi Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Tokom priredbe priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “PRIČE I PESME”. Ko bi se toga dosetio? Pa, Kesić!

Za svaki nastup autor priprema deo materijala adekvatan vremenu i gradu u kome nastupa. Na taj način se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova priredba dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma. I svaki put je to PREMIJERNI SHOW!

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.600 DIN
RASPRODATO!
BALKON
Sedenje
CENA: 1.400 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima