U sredu, 28. februara nakon velikog broja uspešno održanih standup večeri, možemo reći da smo nasmejali i ulepšali dane mnogim Novosađanima. Ovo je prvi zajednički nastup tri dame, iz organizacije Standup.rs, Jelene Radanović, Lene Ilić, Marije Žagar u London pab-u, koji se nalazi u strogom centru Novog Sada, u ulici Laze Telečkog 15.

O događaju

Ko su Jelena, Lena i Marija?

Ako nekim slučajem niste čuli za ove tri gracije, objasnićemo.

Jelena Radanović je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već više od deceniju, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu). Njen životni moto je: “Glamur pre predrasuda!” Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi. Nakon prilično duge pauze, na radost mnogih, Jelena se vraća na binu spremna da izazove salve smeha kod publike.

Lena Ilić ima oko trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji, nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike. Kako napreduje po tom pitanju, možda ćemo saznati u sredu 8. novembra.

Marija Žagar je ”inženjer” i „komičar“, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim ona je, kako nam objašnjavaju, samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standup-om jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Naravno, ova najava je napisana u humorističnom stilu baš onako kakve su i njih tri same. Drage, duhovite, šarmantne, sposobne da vam mračne misli osvetle i ulepšaju dan.

Uostalom, kao i svaka druga žena.

Novosađani će imati priliku da još jednom ulepšaju sebi veče uz svima nam potrebnu dozu kvalitetnog humora.

Broj telefona za informacije je dostupan od 11h do 16h: +381 60 30 28 041
*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti.

Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 20h.

Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 28. februara 2024. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    UDR. ZA RAZ. KULTURE FREE SPACE

Podeli događaj sa prijateljima