Veče najboljih fora sa Marijom, Alenom i Ivanom.

O događaju

U sredu, 13. marta u London pabu na programu je BEST OF stand up veče na kome će komičari, iz organizacije Standup.rs, Marija, Alen i Ivan izvesti najbolje fore iz svoje karijere!

Celo veče, samo najbolje!

Marija Žagar je "inženjer" i "komičar". Luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom, jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Alen Marković je u horoskopu ovan, ali ne veruje u horoskop jer su ovnovi jako tvrdoglavi i svojeglavi, tako da on ne veruje u horoskop jer je ovan. Za sebe kaže da je vojvođanski miks, jer je po nacionalnosti Srbin, Mađar, Hrvat, Rumun, Bosanac i Rom, tako da od svega ima po nešto, a centralna figura u njegovom životu je njegova baba, Bosanka, koja je najviše uticala na razvoj njegove ličnosti, i zato se često može čuti, iako ima više od 30 godina, da ga bole kolena, sigurno će nevreme uskoro. Muzičar koji misli da je smešan - verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz.

Ivan Nikolić rođen je u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije, i sa manje keša i dana u zatvoru od njega. Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada. Pored redovnih nastupa, Ivana možete gledati na Večerima crnog humora, kao i na Večeri improvizacije. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, i jedan je od autora animiranih klipova „Elita“.

Veče vodi Nemanja Dimitrijević.

Novosađani će imati priliku da još jednom ulepšaju sebi veče uz svima nam potrebnu dozu kvalitetnog humora.

Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 13. marta 2024. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    UDR. ZA RAZ. KULTURE FREE SPACE

Podeli događaj sa prijateljima