Žensko stand up veče otvara zimsku sezonu Standup-a na novoj lokaciji u Novom Sadu!

O događaju

Završen je #STANDUPFEST2023 i sad nastavljamo dalje punom parom.
U sredu, 8. novembra nakon velikog broja uspešno održanih standup večeri, možemo reći da smo nasmejali i ulepšali dane mnogim Novosađanima. Od ovog nastupa, novi zimski Dom Humora u Novom Sadu biće Radio cafe, koji se nalazi u sklopu poznatog novosadskog Radija 021.

Ovo je prvi nastup na novoj lokaciji i upravo smo želeli da započnemo sa našim dragim damama Jelenom Radanović, Lenom Ilić, Marijom Žagar i Slavicom Petrović članicama organizacije Standup.rs.

Ko su Jelena, Lena, Marija i Slavica?

Ako nekim slučajem niste čuli za ove četiri gracije, objasnićemo.

Jelena Radanović je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već više od deceniju, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu). Njen životni moto je: “Glamur pre predrasuda!”
Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi. Nakon prilično duge pauze, na radost mnogih, Jelena se vraća na binu spremna da izazove salve smeha kod publike.

Lena Ilić ima oko trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji, nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike. Kako napreduje po tom pitanju, možda ćemo saznati u sredu 8. novembra.

Marija Žagar je ”inženjer” i „komičar“, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim ona je, kako nam objašnjavaju, samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standup-om jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Slavica Petrović je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za dorucak. Tako reći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.

Naravno, ova najava je napisana u humorističnom stilu baš onako kakve su i njih četiri same. Drage, duhovite, šarmantne, sposobne da vam mračne misli osvetle i ulepšaju dan.

Uostalom, kao i svaka druga žena.

Novosađani će imati priliku da još jednom ulepšaju sebi veče uz svima nam potrebnu dozu kvalitetnog humora.

Ulaznice su prodaji u OGRANIČENOM broju za ovo super smešno veče možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online.

Dođite na vreme da zauzmete najbolje mesto.

Vidimo se u Radio Cafe-u!

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 8. novembra 2023. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Udruženje Free Space

Podeli događaj sa prijateljima