ODLOŽENO

Koncert Vatre u Domu kulture NS pomera se za 27. maj!

O događaju

OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE:

Za STUDENTE uz indeks ili studensku karticu ulaznice su po ceni od 1.000 rsd. i mogu se kupiti samo u centralnoj biletarnici u Pariskom magazinu.

Warm up with DJ Milica

Saopštenje organizatora prenosimo vam u celosti.

„Draga naša publiko,

Iz objektivnih razloga koncert benda Vatra pomera se na novi datum. Bend je svestan da je pomeranje par dana pred koncert vrlo nezgodno kako za publiku tako i za organizatore, ali smo na žalost primorani na to. Zajedničkim snagama, uspeli smo da nađemo prostora za novi datum - subota, 27. maj.

Ulaznice kupljene za 21. april važiće i za novi datum. Uskoro više informacija o povratu novca za kupce kojima datum ne odgovara...

Zahvaljujemo se na razumevanju i vidimo se 27. maja!“

Popularni hrvatski bend Vatra u subotu, 27. maja održaće svoj prvi koncert u Domu kulture NS. Ovo je njihov treći nastup u Novom Sadu, a ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada. Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

„Super je osećaj videti ‘put’ jedne pesme nakon što je iz sigurnosti bendovske luke pustimo u svet. Još lepše je videti i čuti da se pesma ljudima sviđa. Javi se kad stigneš je šesti po redu singl, sa 10. nadolazećeg studijskog albuma. Prerano je govoriti o utiscima i predviđati uspeh pesme, ali prema komentarima naše bliže okoline ili komentarima sa Youtube-a i naših društvenih mreža, mogu zaključiti da se ljudima sviđa, i to me izuzetno veseli.“ – izjavio je Ivan Dečak.

Vatra - „Zajedno sami“

Vatra ft. Massimo - „Nama se nikud ne žuri“

Vatra - „Javi se kad stigneš“

Zagrevanje započinjemo od 20 časova sa Dj Milicom, a koncert je zakazana je za 22 časa.

„Dolazimo raširenih ruku, sa velikim osmehom.“

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja koncerta grupe "Vatra" koji je trebalo da se održi 27.05.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima kojima novi termin koncerta ne odgovara, a koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Svi kupci koji žele da podnesu zahtev za refundaciju potrebno je da se obrate direktno organizatoru na mail adresu lineup.ns@gmail.com ia zatraže povraćaj novca

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima