Istina je – Vatra stiže u Novi Sad!

Ulaznice dostupne na samom događaju.

O događaju

Nakon tehničkih problema zbog kojih je datum koncerta popularnog hrvatskog benda Vatra pomeran čak dva puta, treća sreća im se smeši! Sada je definitvno, Ivan Dečak zajedno sa svojom grupom Vatra KONAČNO stiže 21. decembra u novosadski klub Gerila.

Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine i više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada.

Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

„Nakon što nas je prerano napustio moj dragi prijatelj i glazbeni suputnik Massimo Savić, odlučio sam u dogovoru sa bendom, uz „Nama se nikud ne žuri“i „Mali krug velikh ljudi“, pjesme koje sam pisao za Vatru i Massima, u Novom Sadu izvesti i ponešto iz Maxove ranije faze. Navratite stoga u Gerilu, između ostalog i da slavimo život mog dragog prijatelja i velikog umjetnika Massima Savića.“ – izjavio je Ivan Dečak.

Vatra - „Zajedno sami“

Vatra ft. Massimo - „Nama se nikud ne žuri“

Vatra ft. Massimo - Vatra - „Javi se kad stigneš“

„Dolazimo raširenih ruku, sa velikim osmehom.“

Ulaznice su u prodaji u OGRANIČENOM broju i dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Ulaznice kupljene za 21. april i za 27. maj za koncert u Domu kulture VAŽE i za novi datum.

Ulaznice su za STAJANJE!

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    četvrtak 21. decembra 2023. 21.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    MIGNS PR. M.G.

Podeli događaj sa prijateljima