ODLOŽENO

Koncert je odložen! Više informacija uskoro!

O događaju

Warm up with DJ Milica

Popularni hrvatski bend Vatra u petak, 21. aprila održaće svoj prvi koncert u Domu kulture NS. Ovo je njihov treći nastup u Novom Sadu, a ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada. Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

„Super je osećaj videti ‘put’ jedne pesme nakon što je iz sigurnosti bendovske luke pustimo u svet. Još lepše je videti i čuti da se pesma ljudima sviđa. Javi se kad stigneš je šesti po redu singl, sa 10. nadolazećeg studijskog albuma. Prerano je govoriti o utiscima i predviđati uspeh pesme, ali prema komentarima naše bliže okoline ili komentarima sa Youtube-a i naših društvenih mreža, mogu zaključiti da se ljudima sviđa, i to me izuzetno veseli. – izjavio je Ivan Dečak.

Zagrevanje započinjemo od 20 časova sa Dj Milicom, a koncert je zakazana je za 22 časa.

„Dolazimo raširenih ruku, sa velikim osmehom.“

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima