ODLOŽENO

Na Zappa Barku stiže Vatra 26. maja!

O događaju

Popularni hrvatski bend Vatra u petak, 26. maja održaće svoj prvi koncert na Zappa Barki. Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Beograđanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine, sa više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada. Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

„Super je osećaj videti ‘put’ jedne pesme nakon što je iz sigurnosti bendovske luke pustimo u svet. Još lepše je videti i čuti da se pesma ljudima sviđa. Javi se kad stigneš je šesti po redu singl, sa 10. nadolazećeg studijskog albuma. Prerano je govoriti o utiscima i predviđati uspeh pesme, ali prema komentarima naše bliže okoline ili komentarima sa Youtube-a i naših društvenih mreža, mogu zaključiti da se ljudima sviđa, i to me izuzetno veseli.“ – izjavio je Ivan Dečak.

Koncert je zakazana je za 21 časa.

„Dolazimo raširenih ruku, sa velikim osmehom.“

Vatra - „Zajedno sami“

Vatra ft. Massimo - „Nama se nikud ne žuri“

Vatra - „Javi se kad stigneš“

Na dan koncerta i na ulazu cena ulaznice će biti 1.500 rsd.

Napomena:
Ulaznice kupljene na prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online za koncert Vatre koji je bio zakazan za 20. april 2023. u Zappa Bazi NE VAŽE za novi datum.
Ulaznice kupljene u Zappa Bazi VAŽE za novi datum.

Informacije o pvratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja koncerta grupe "Vatra" koji je trebalo da se održi 26.05.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima kojima novi termin koncerta ne odgovara, a koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

povrat će se vršiti u periodu od 01.06 - 30.06. pa kupce molimo da zahteve podnesu u predviđenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.200 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 26. maja 2023. 20.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    PR LINEUPNS

Podeli događaj sa prijateljima