Istina je – Vatra stiže u Beograd!

O događaju

Nakon tehničkih problema zbog kojih je datum koncerta popularnog hrvatskog benda Vatra pomeran čak dva puta, treća sreća im se smeši! Sada je definitvno, Ivan Dečak zajedno sa svojom grupom Vatra KONAČNO stiže 22. decembra u beogradski klub Zappa Baza.

Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Beograđanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine i više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada.

Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

„Nakon što nas je prerano napustio moj dragi prijatelj i glazbeni suputnik Massimo Savić, odlučio sam u dogovoru sa bendom, uz „Nama se nikud ne žuri“i „Mali krug velikh ljudi“, pjesme koje sam pisao za Vatru i Massima, u Beogradu izvesti i ponešto iz Maxove ranije faze. Navratite stoga u Zappa
Bazu, između ostalog i da slavimo život mog dragog prijatelja i velikog umjetnika Massima Savića.“ – izjavio je Ivan Dečak.

Vatra - „Zajedno sami“

Vatra ft. Massimo - „Nama se nikud ne žuri“

Vatra ft. Massimo - Vatra - „Javi se kad stigneš“

„Dolazimo raširenih ruku, sa velikim osmehom.“

Obaveštenje za kupce

Ulaznice su u prodaji u OGRANIČENOM broju i dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Napomena:
Ulaznice kupljene na prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online za koncert Vatre koji je bio zakazan za 20. april u Zappa Bazi NE VAŽE za novi datum, dok ulaznice takođe za 20. april kupljene u Zappa Bazi VAŽE za novi datum, a ulaznice kupljene za 27. maj za koncert u Zappa Barci VAŽE i za novi datum.

Ulaznice su za STAJANJE!

Vidimo se na ukazanju u Zappa Bazi!

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.800 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 22. decembra 2023. 21.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    MIGNS PR. M.G.

Podeli događaj sa prijateljima