OTKAZANO

Zappa Baza nastavlja tradiciju kvalitetnih i dobrih svirki sa eminentim izvođačima. Zagrebačka grupa Vatra održaće koncert u četvrtak, 20.04.

O događaju

Vatra je jedan od najpoznatijih mejnstrim sastava iz Hrvatske, osnovan 1999. godine. Ono po čemu postaju poznati jeste mešanje rokenrol žanrova sa uplivom modernih zvukova. Prvi album „Između nas“, objavljen 1999. godine, nominovan je za novinarsku rok nagradu „Crni mačak” 2000. godine u kategoriji za „nadu godine”. Drugi album „Anđeo sa greškom“ objavili su 2002. godine, a iste godine su potpisali ugovor sa diskografskom kućom Dalas rekords.

Pesma „Tremolo” sa albuma „Ima li budnih?“, u kojoj se pojavljuje Damir Urban, donela je grupi nagradu Porin za najbolju vokalnu saradnju 2012. godine i tada postaju poznati širom regiona. Istu nagradu za najbolji album alternativne muzike dobijaju za album „VT“ 2014. godine. Sledeće godine dobijaju dve nagrade Porin i to za pesmu godine i za najbolje izvođenje grupe sa vokalom. Obe nagrade su dobili za pesmu „Tango”.

Pored dueta sa Damirom Urbanom, ono što ih je bacilo u etar čitavog regiona jeste duet sa Massimom Savićem u pesmi „Nama se nikuda ne žuri“.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja koncerta benda "Vatra" koji je trebalo da se održi 20.04.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 09.05. do 27.05.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1200 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    četvrtak 20. aprila 2023. 21.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    AGENCIJA MUZIČKA CENTRALA PR T.K.

Podeli događaj sa prijateljima