Još jedan hit koncert: Van Gogh ponovo u Novom Sadu!

O događaju

Uzbudljiva vest za ljubitelje dobrog zvuka stiže za sve Novosađane! Nakon nezaboravnog prvog koncerta u Domu kulture, koji je bio jedan od najboljih u prošloj koncertnoj sezoni, Van Gogh se 31. maja vraća po drugi put da oživi atmosferu ovog jedinstvenog muzičkog doživljaja.

Sa 11 studijskih albuma, 4 live albuma, 3 kompilacije i brojnim priznanjima poput nagrada za najboljeg izvođača na MTV Adria, najbolju grupu i najbolji koncert, Van Gogh je ostavio neizbrisiv trag u istoriji domaće muzike, a broj njihovih hitova skoro pa da je neizbrojiv.

Ovog puta obećavamo još veću dozu energije, strasti i nezaboravnih trenutaka u klupskoj atmosferi koja daje posebnu čar ovom koncertu.

Ne propustite priliku da budete deo ove sjajne večeri. Rezervišite svoje mesto i pripremite se za veče koje će obogatiti vaše uspomene.

Ulaznice su za STAJANJE!

Foto: promo fotografija Van Gogh
Dizajn: Alek

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 63 54 54 95
*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili Vibera i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti.
Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 22h.
*Na koncertu postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika. Svi stariji maloletnici moraju imati pratnju punoletnog lica.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima