Jedan od najpopularnijih bendova Srbije u poslednjh više od trideset godina konačno će održati klupski koncert u Novom Sadu.

O događaju

Nakon mnogobrojnih koncerata na raznim novosadskom manifestacijama i festivalima, Van Gogh će se 24. marta predstaviti vernoj publici u atmosferi potpuno drugačijoj od one na koju su fanovi ovih velikana navikli. Topla i intimna atmosfera kluba učiniće ovaj koncert jednim od onih koji se pamte ceo život, samim tim što su izuzetno retki, pa s punim pravom možemo reći da je koncert Van Gogh-a u Domu kulture NS prava ekskluziva!

Od „Tragova prošlosti“ 1986. godine do albuma „More bez obala“ 2019. izdali su 11 studijskih albuma, 4 live albuma, 3 kompilacije, 3 video izdanja, osvojili su dva puta nagradu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i najbolji koncert 2010. godine, nagradu za najbolji album 2019. najbolju rok numeru 2020. kao i najbolji koncert 2022. godine.

Ovakva bogata biografija zaslužuje veliko poštovanje i obećava sjajan provod, a Zvonimir Đukić Đule, Srboljub Radivojević Srba i Dragan Ivanović Gaga učiniće ovo veče u Domu kulture nezaboravnim i ne propustite priliku da budete deo istorije koja će se 24. marta ispisati na stranicama Van Gogha i Doma kulture NS.

Zagrevanje započinjemo od 20 časova sa Dj Milicom, a koncert Van Gogh-a zakazan je za 22 časa.

Ulaznice po promo ceni od 1.900 rsd (ograničen broj). Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 2.300 rsd.

Ulaznice su za STAJANJE!

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 2.300 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima