Možda Čačak? Uzlet festival 28. i 29. jul, park Mladosti, Čačak

O događaju

Renomirana i nova imena domaće i regionalne muzičke scene dolaze u Čačak 28. i 29. jula na najuzbudljiviji festival u nastajanju - UZLET!

Na dva festivalska stejdža, koji su smešteni na ušuškanoj lokaciji tik pored gradske reke Zapadne Morave, čuće se rock, (t)rep i elektro zvuci. Jedan od headliner-a je ikona jugoslovenskog i hrvatskog novog talasa i world music-a, Darko Rundek. On će nastupiti sa svojim bendom Ekipa u petak 28. jula. Prvog festivalskog dana nastupiće i jedan od najuzbudljivijih indie bendova - Porto Morto, kao i domaća kantautorka Nataleè. Za DJ pultom će se naći neprevaziđeni electro dvojac DJ Brka & Runy.

U subotu 29. jula, na festivalskoj bini nastupaće i jedno od najperspektivnijih imena regionalne i hrvatske muzičke scene, z++. Glasan ženski rep zvuk - Mimi Mercedez, začuće se istog dana na Uzletu. Subota je rezervisana i za vrhunskog beogradskog DJ-a Kristijana Molnara, kao i za avangardni slovenački (t)rap sastav Matter.

U sklopu Uzleta, za sve ljubitelje prirode, nalaziće se i kamp. Svoje mesto u kampu možete rezervisati već sada na našem sajtu. Zapratite nas na Istagramu i Tik Toku (@uzletfestival) i saznajte sve informacije i aktulenosti, kao i zanimljivosti.

Ulaznice
DVODNEVNA ULAZNICA
Stajanje
CENA: 2.400 DIN
JEDNODNEVNA ULAZNICA
Stajanje
CENA: 1.400 DIN
DVODNEVNA ULAZNICA | 3+1
Stajanje
CENA: 7.200 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
 • Datum i vreme održavanja
  petak 28. jula 2023. 20.00
 • Traje do
  nedelja 30. jula 2023. 04.00
 • Mesto
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  Udruženje Dani Urbane Kulture

Podeli događaj sa prijateljima