OTKAZANO

USPOMENE SARE BERNAR 24.11.2023 – Svečana sala Nis-a!

O događaju

TANJA Bošković - Sara Bernar
DEJAN Đonović - Žorž Pitu, sekretar

Džon Marel
prevod: Vencislav Radovanović
adaptacija i režija: Staša Koprivica

O predstavi ukratko:

Diva se seća svojih trijumfa i padova, koje beleži njen sekretar Žorž Pitu.
Njih dvoje su potpuno različiti karakteri koje povezuje ljubav prema pozorištu.
Komedija karaktera, melodrama. Komad o smrtnosti, ili besmrtnosti.
Uzbudljiva predstava u kojoj se prepliću u trenutku sadašnjem velika Sara Benar, superzvezda svog vremena i doajenka jugoslovenskog filma i teatra Tanja Bošković, uz dostojnog partnera Dejana Đonovića.

rediteljka o „Uspomenama”

Strah od sopstvene smrtnosti se najlakše pobeđuje tako što se potrudiš da, jednostavno, postaneš besmrtan. Sara Bernar je još za života osigurala sebi tu božansku poziciju, ali to joj nije bilo dovoljno. Valja se pripremiti za odlazak u večnost, baš kao i za svaku drugu premijeru predstave. Smrt valja probati i probati, dok se ne nauče i tekst i mizanscen. Sara je zamislila da njena izvedba bude veoma potresna tragedija, ali pošto istovremeno mora da se izbori sa svojim prozaičnim i tvrdoglavim sekretarom Žoržom Pituom, nekako je ispalo da su se oboje našli u komediji. I to - komediji karaktera.

Dok pratimo apsurdni sukob ova dva tako različita, a jednako uporna karaktera, prisustvujemo priči o jednom kompleksnom, nesavršenom i veoma napornom prijateljstvu. Ali, na kraju krajeva, takva i jesu sva prava prijateljstva. Svaka naša životna uloga vredi.

Informacije o povraćaju novca

Obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja predstave "Uspomene Sare Bernar" koja je trebala da se održi 24.11.2023. Događaj je nažalost otkazan zbog smrti organizatora. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 14.11. do 30.11.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.400 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.100 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima