Svečana sala Nis, 14. Decembar!

O događaju

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin: njegova devojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera, želi da se venčaju i odsele iz stana njene majke u Dubai, gde je dobila posao.

Iz Emirata ona telefonom izdaje zadatke za organizaciju venčanja u roku od 10 dana, kada će se vratiti u Beograd. Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kome je pozajmio novac iz fonda za venčanje, taj novac uložio u biznis – sa lešnicima. Ali oni nisu rodili.

Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor – prijatelj racionalan i odmeren, upuštaju se u avanturu organizacije venčanja bez novca, uz nemoguće zahteve koji samo stižu od buduće mlade. Uz ideje i maštu, osnivaju agenciju za organizaciju svadbi, prave konkurs i postavljaju odglas – ali odziv nije veliki.
Jedan čovek se ipak javlja, prihvata da bude Volonter u izmišljenoj agenciji. Ali i on ima tajnu. Ova vodviljski urađena priča, komedija bez psovki i vulgarnosti, prepuna spletki i sitnih laži, začinjena je originalnom muzikom i songovima.

Smešna, ali i gorka priča o našim ljudima i mentalitetu, rađena prema tekstu mlade dramaturškinje Dunje Petrović, a režiju potpisuje rediteljka Marija Barna Lipkovski.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.400 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.100 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima