OTKAZANO

Američki thrash metal bend Toxik, koji je trebalo da nastupi 18. maja 2023. u SKCNS Fabrici, odložio je evropsku turneju.

“Sa iskrenim žaljenjem moramo da objavimo da odlažemo ovogodišnju turneju „Dis Morta Over Europe”. Osnivač benda Džoš Kristian nije u mogućnosti da nastupi zbog problema sa oporavkom nakon operacije šake. Nadamo se da će se njegovo stanje poboljšati, kako bismo se vratili turneji i našim fanovima priuštili samo najbolje od Toxik-a. Osećamo se poraženo i cenimo svu vašu podršku. Vidimo se uskoro”, stoji u saopštenju benda.

O događaju

Toxik će nastupiti u sklopu evropske turneje na kojoj promovišu aktuelni album “Dis Morta”, objavljen prošle godine. Uz njih će nastupiti i tehnički thrash metal bend iz Beograda Quasarborn.

Early bird ulaznice koštaju 1.200, a redovna cena u pretprodaji biće 1.500 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice biće 2.000 dinara i moći će da se kupe na biletarnici Fabrike koja se otvara u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja koncerta benda "Toxik" koji je trebalo da se održi 18.05.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 09.05. do 27.05.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1200 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    četvrtak 18. maja 2023. 21.00
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    USTANOVA SKC NOVI SAD

Podeli događaj sa prijateljima