TBF u Beogradu, 29. septembar!

O događaju

Novi datum koncerta!

Sve ulaznice kupljene za 25.05. važe i za novi datum!

Kultni splitski hip-hoperi The Beat Fleet poznatiji kao TBF s veseljem vam najavljuju unplugged koncerte koji će se održavati po gradovima regije.
Turneja je krenula iz Zagreba i Tvornice kulture gde je 03. marta održan prvi u nizu koncerata, a nakon toga 04. marta u Rijeci, u punom Pogonu kulture!

Uživati u njihovom jedinstvenom zvuku koji se predstavlja u novoj, unplugged verziji, moći će i svi koji 29. septembra dođu u Dom omladine Beograda!

Godine njihovog muzičkog delovanja, obeležene su hitovima koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvek inovativan način komentarišu društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi.

Generacije mladih odrastale su na njihovim pesmama, čiji stihovi su čak ušli u govor našeg podneblja poput uzrečica „Moja mater te traži“ ili „Ništa mi neće ovi dan pokvarit“.

Nakon godina muzičkog delovanja, slušali smo ih u standardnom koncertnom obliku, došao je trenutak i za nove načine zajedničkog uživanja u muzici poput unplugged koncerata. Takva druženja donose osećaj uživanja u muzici na dublji, emotivniji i rafiniraniji način, te daju novu perspektivu pogleda na bogato stvaralaštvo TBF-a.

“Dragi naši, nakon dugogodišnjeg koncertnog udaranja uzduž i poprijeko, zaželjeli smo se promjene i opuštenijih i intimnijih koncerata, tako da smo se odlučili, ponovo, nakon 12 godina, odraditi niz unpluged svirki. Prearanžirali smo pjesme koje ste već mogli čuti u toj varijanti i proširili listu pjesama koje su nastale nakon prve unplugged turneje. Prezadovoljni smo kako to zvuči i s uzbuđenjem očekujemo to podijeliti s vama. Vidimo se i slušamo uskoro!”, kaže TBF ekipa!

Feel-good melodični zvuk u kombinaciji sa stavom i idejom slobode i/ili ličnom te društvenom pravdom, njihovo je najmoćnije oružje kojim osvajaju publiku. Druženje s TBF-om je sjajno koncertno iskustvo u kojem ćete uživati kako u muzici i stihovima, tako i u energiji zajedništva ovog hip-hoperskog kolektiva!

Kapacitet je ograničen

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 2.300 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 29. septembra 2023. 21.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    BALKAN ART COLLABORATION

Podeli događaj sa prijateljima