OTKAZANO

Ova komedija zavere nam otkriva najdublje ljudske slabosti u oskudnim životnim momentima.

O događaju

Sloba i Sneža sve vreme misle da je Zivka nogom u grobu. Nakon sto se Sneža pomirila sa tom “istinom”, shvata da njena smrt njima ide na ruku jer ce ta njena kuca od 200 kvadrata rešiti sve njihove finansijske i stambene probleme.

Tu je i Snežina sestra Mirjana koju Sneža vrbuje da se odrekne pola kuće u njihovu korist, pošto je Mirjana već situirana i udata za “biznismena”.

Tašta ostaje bez kuće, bez stana u Banji i bez Baneta koji naprasno umre ostavivši Sneži sve kockarske dugove.

Živka dolazi na kraju kod Slobe i Sneže. Saznaje da su je živu sahranili. Ona nema gde- mora kod njih. Slobi odobravaju kredit. Saterani u ćošak, moraju da je prime na godinu dana.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja predstave "Tašta ne prašta", koja je trebalo da se održi 22.05.2024, zbog privatnih razloga glumaca. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 22.05.2024. do 31.05.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.600 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.400 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima