Sunshine u Novom Sadu – veče kada se slavi muzika!

O događaju

S velikim zadovoljstvom i nestrpljenjem najavljujemo da će bend Sunshine nastupiti 5. aprila u novosadskom Domu kulture!

Poznati po svojim hitovima kao što su „Misli mene gone”, „Žaklina traži sponzora”, „Kokane" i „Da li sam", Sunshine obećava noć nezaboravne muzike i energije. Nedavno su objavili svoju novu pesmu „FNP", koja je će se naći na predstojećem albumu “Vortex” čiji se izlazak očekuje u toku ove godine. Nakon nastupa pred par hiljada ljudi na SPENS-u u okviru Rock Marathona, koji su imali u novembru 2023. godine, Sunshine se vraća u Novi Sad spremniji nego ikada da publici pruži nezaboravnu noć.

Sunshine je poznat po svojim energičnim nastupima i sposobnosti da stvore nezaboravno iskustvo za sve prisutne, a njihovi koncerti su mesto gde se spaja ljubav prema muzici i neverovatna atmosfera.

Pridružite nam se u Domu kulture 5. aprila da zajedno uživamo u muzici koja je oblikovala generacije i nastavlja da oduševljava nove fanove. Bilo da ste dugogodišnji obožavalac ili tek otkrivate čari ovog izuzetnog benda, sigurni smo da vas očekuje
nezaboravno veče.

Ne propustite priliku da budete deo ovog muzičkog spektakla!

Foto: Moć muzike - Marina Pešić
Dizajn: Alek

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.500 DIN
ULAZNICA | NAJBOLJI PRIJATELJ
paket koji obuhvata 2 ulaznice
CENA: 2.600 DIN
ULAZNICA | okupi ekipu
paket koji obuhvata 4 ulaznice
CENA: 4.800 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima