Otvaranje 13. festivala stand up komedije: Premijera novog specijala Srđana Dinčića u Srpskom narodnom pozorištu!

O događaju

StandUpFest po trinaesti put u Beogradu i drugi put u Novom Sadu okupiće probranu ekipu stand up komičara sa domaće, regionalne i internacionalne scene koja će se smenjivati pred publikom tokom pet dana festivala, od 22. do 26. oktobra 2023. Ove godine, festival se održava pod sloganom Etapa 13.

Otvaranje festivala zakazano je za nedelju 22. oktobra u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, kada će Srđan Dinčić premijerno izvesti svoj novi, šesti specijal „Merkur beskućnik“.

Veče će otvoriti Nikola Radojlović koji će ovom prilikom takođe premijerno izvesti svoj novi stand up materijal.

*****
Srđan Dinčić jedan je od najpoznatijih regionalnih stand up komičara. Iza sebe ima toliko nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu, da smo posle 1500 prestali da brojimo. A svako ko poznaje Srđanov rad, zna da će ovaj novi, šesti specijal biti bolji od svih prethodnih. Ali, ako ste prvi put ovde, i ne znate ko je Srđan, evo par reči o njemu.
Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima 13 godina aktivnog rada u svetu komedije. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu, kao i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa specijalom „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL). Pred prethodnu premijeru je uspeo da slomi ruku na basketu, tako da smo mu pred ovu premijeru zabranili bilo kakve fizičke aktivnosti. „Merkur beskućnik“ je Srđanov šesti specijal. Prethodnih pet su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“, “Treće stanje” i „U procesu“.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Otvaranje: Nikola Radojlović

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima