StandUpFest 2023 Etapa 13: Regionalno veče stand up komedije u Novom Sadu 25. oktobra

O događaju

StandUpFest po trinaesti put u Beogradu i drugi put u Novom Sadu okupiće probranu ekipu stand up komičara sa domaće, regionalne i internacionalne scene koja će se smenjivati pred publikom tokom pet dana festivala, od 22. do 26. oktobra 2023.

Četvrte festivalske večeri, u sredu 25. oktobra, gledaćemo najbolje regionalne komičare u novosadskoj Areni Cineplex. Nastupaju Marina Orsag iz Hrvatske i Igor Drljo iz Bosne i Hercegovine. Program vodi Nebojša Potkrajac iz Srbije.
Regionalno veče je već godinama jedno od najpopularnijih festivalskih večeri, tako da nabavite svoju kartu na vreme.

*****
Marina Orsag je na stand up sceni već osamnaest godina - s razlogom. Osoba neverovatne pozitivne energije i velikog srca koja će svojom duhovitošću doneti gromoglasan smeh na lica publike. Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regiona i Evrope, i osvojila razne nagrade od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara sveta Jokenation takmičenja 2015. i titula Evropskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentorisanjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj.

Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013. godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k'o bure, nego zbog energije). Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize... Samo se igra. Ukratko, mali čovek velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.

Veče vodi: Nebojša Potkrajac (Standup.rs)

Broj telefona za informacije i rezervacije: 061 31 69 959

Ulaznice
ULAZNICA
Sedenje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima