StandUpFest 2023 Etapa 13: Internacionalno veče stand up komedije u Novom Sadu 26. oktobra!

O događaju

StandUpFest po trinaesti put u Beogradu i drugi put u Novom Sadu okupiće probranu ekipu stand up komičara sa domaće, regionalne i internacionalne scene koja će se smenjivati pred publikom tokom pet dana festivala, od 22. do 26. oktobra 2023.

Poslednje festivalske večeri, u četvrtak 26. oktobra u novosadskom The End Cafe, biće održano Internacionalno veče stand up komedije na engleskom jeziku. Nastupaju Deo Katunga, Ljubica Popovic i Mila Panic.

Ovim nastupima se zvanično zatvara Etapa 13, trinaesti međunarodni festival stand up komedije. Cilj StandUpFest-a je da poveže domaću i inostranu scenu stand up komedije, tako da smo i ovog puta birali internacionalna imena koja bi mogla da prijaju našoj publici.

Deo Katunga je vrlo neobično biće, sa čudnom kombinacijom gena i veoma šarenolikim pedigreom. Rođen je i odrastao u Bugarskoj kao polu-Kongoanac, gde je crpeo energiju dve veoma različite kulture, kreirajući jednu veliku munju pozitivne energije koja mami osmehe svih nacionalnosti širom sveta. Samo se opustite i dozvolite sebi da vas Deo povede na komično putovanje – sa stavom.

Ljubica (Lubi) Popovic poreklom je iz Crne Gore, a u Njujorku živi, radi, i bavi se stand up komedijom i produkcijom. Kritičari i publika opisuju njen rad kao „ok“, njena mama ga opisuje kao „neverovatan“ i „nastup koji oduzima dah“. Tokom septembra pokrenula je i svoj podcast „Dobro sam, hvala!“.

Mila Panic (BiH) je umetnica i stand up komičarka, što je čini dvostruko nezaposlenom. Živi u Berlinu, gde je u roku od 4 meseca od početka bavljenja standup komedijom postala finalistkinja Berlin New Stand Up Awards 2022. Redovno nastupa u klubovima u Berlinu gde možete čuti njeno viđenje i perspektivu o seksu, politici - i kako su ove dve teme povezane. Osim u (comedy) klubovima, nastupa i u galerijama i umetničkim institucijama, izazivajući umetničku publiku da se smeje temama kao što su patrijarhat, imigracija ili očajne, svakodnevne situacije.

Svi nastupi su na engleskom jeziku.

Datum i vreme: Četvrtak 26. oktobar u 20h
Adresa: The End Cafe, Bulevar Mihajla Pupina 3, Novi Sad
Cena ulaznice: 1500 RSD
Prodaja ulaznica: Gigstix.com
Broj telefona za informacije i rezervacije: 061 31 69 959

Vidimo se!

Ulaznice
ULAZNICA | SLOBODNO SEDENJE
Sedenje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima