OTKAZANO

Stand up veče četiri komičara u Dekadenciji!

O događaju

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje stand-up komedije stiže direktno iz srca grada! Dekadencija (Grčkoškolska 5), novo mesto za izlaske koje će osvojiti vaša srca svojom originalnošću i neobičnim šarmom, otvara svoja vrata za nezaboravne večeri smeha!

Zaokružite svoj kalendar za sredu, 5. jun kada će na sceni zasijati čak ČETIRI komičara organizacije Standup.rs.
Oni su: Lena Ilić, Mišo Babić i Vuk Vujačić
Veče vodi Nemanja Dimitrijević

Lena ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

Mišo, stendap komedija je za mene način da se izborim sa svojim unutrašnjim demonima tako što ih projektujem na vas, a šta ćete vi posle s njima ne zanima me. Sad sam vas sigurno uverio, dođite da gledate moj nastup!

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka.

Nemanja je užem krugu poznanika poznatiji kao Nemanjica, širem kao pastuv. Želja mu je da nauči da svira gitaru, provede ceo dan pripit (ne pijan, nije klošar) i bude otac na par dana.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja događaja "STAND UP VEČE 4 KOMIČARA" koji je trebalo da se održi 05.06.2024. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 12.06.2024. do 30.06.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 5. juna 2024. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Udruženje „Free Space“

Podeli događaj sa prijateljima