Specijal Srdjana Dinčića „U procesu“ u London pab-u!

O događaju

U sredu, 22. novembra izuzetno popularnim specijalom „U procesu“ Srđana Dinčića, Novosađani će imati priliku još jednom da ulepšaju sebi dan uz svima nam potrebnu dozu kvalitetnog humora. Vidimo se u London pab-u u ulici Laze Telečkog 15 u Novom Sadu.

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne po nama nego po nekim drugima. Po nama je čudak koji je dve nedelje pred premijeru ovog specijala polomio ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu.

Bilo kako bilo, ovo je Srđanov peti specijal. Prethodna četiri su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ i “Treće stanje”. Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima 12 godina rada i hiljade nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu i od pre dve godine i u Novom Sadu. Srđan je nedavno premijerno predstavio i svoj šesti specijal Merkur beskućnik koji je sada na redovnom repertoaru.

Producent: Standup.rs

Otvaranje: Nemanja Dimitrijević

Naš najbolji komičar u novom, toplijem i prisnijem ambijentu po ko zna koji put nasmejaće vas do suza svojim poznatim forama koje su svaki put iznova smešne, ali sigurni smo i ubaciti po neku novu, jer sa Srđanom se nikada ne zna u kom smeru fora može da ode…

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 22. novembra 2023. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Udruženje Free Space

Podeli događaj sa prijateljima