Žensko stand up veče u Domu kulture NS 8. marta!

O događaju

U sredu, 8. marta na Dan žena, ženama će dan ulepšati žene. Pre tačno godinu dana, Dom kulture započeo je saradnju sa organizacijom Standup.rs i danas, nakon velikog broja uspešno održanih standup večeri, možemo reći da smo nasmejali i ulepšali dane mnogim Novosađanima. Na ovaj specijalni dan Jelena Radanović, Lena Ilić i Marija Žagar, članice organizacije Standup.rs odlučile su da svoj dan podele sa Novosađankama upravo u Domu kulture NS.
Ko su Jelena, Lena i Marija?
Ako nekim slučajem niste čuli za ove tri gracije, objasnićemo.

Jelena Radanović je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već više od deceniju, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu). Njen životni moto je: “Glamur pre predrasuda!” Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi. Nakon prilično duge pauze, na radost mnogih, Jelena se vraća na binu spremna da izazove salve smeha kod publike.

Lena Ilić ima oko trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji, nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike. Kako napreduje po tom pitanju, možda ćemo saznati u sredu 8. marta.

Marija Žagar je ”inženjer” i „komičar“, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim ona je, kako nam objašnjavaju, samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standup-om jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Naravno, ova najava je napisana u humorističnom stilu baš onako kakve su i njih tri same. Drage, duhovite, šarmantne, sposobne da vam mračne misli osvetle i ulepšaju dan.
Uostalom, kao i svaka druga žena.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima