Novi one man show Nikole Radojlovića „Produžena neprijatnost“ ponovo u Novom
Sadu!

O događaju

U sredu, 13. decembra u London pabu, Nikola Radojlović će pred novosadskom publikom, izvesti svoj novi oneman show „Produžena neprijatnost“

Ako ste ljubitelj Nikolinog humora, uživaćete u novim crnim forama, a isto će se desiti i ako niste ljubitelj, tako da ste osuđeni na dobar provod!

Ako ste voleli Nikolin show „Mala neprijatnost“ ovaj nastavak će vas sigurni smo produženo nasmejati.

Pitate se kako je nastala Produžena neprijatnost? Evo kako je to bilo:

Nikolu je jedne letnje večeri oteo jež sa pocepanim kratkim pantalonama i emotivno ga ucenio da napiše novu predstavu, pošto je, kako je rekao, staru već slušao. A Nikola, kakav je, slab na glodare manijake i uz to radoholičar, krenuo je odmah da zapisuje nove fore na kori drveta. Zato su prvih dvadeset minuta uglavnom šumske fore pa publika bude malo u veverici. Ako ste uživali u Nikolinoj prethodnoj predstavi sličnog naziva, onda ste potpuno nespremni za ovaj novi crnohumorni spektakl. Ko kaže da je Nikola ovoga puta preterao, taj nije jež i neka porazmisli o dostojanstvu! Život na ovoj planeti od korone na ovamo jedna je produžena neprijatnost, tako da će vam posle moderne svakodnevnice Nikoline crne fore leći kao Aleksandra Prijović posle Desingerice.

Najavljuje: Vuk Vujačić

Novosađani će imati priliku da još jednom ulepšaju sebi veče uz svima nam potrebnu dozu
kvalitetnog humora.

Dođite na vreme da zauzmete najbolje mesto.

Vidimo se u London pab-u!

Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 13. decembra 2023. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Udruženje Free Space

Podeli događaj sa prijateljima