RASPRODATO

Novosadski DJ, producent i muzički maverik Space Motion je vrlo brzo postao jedan od najuglednijih i najtraženijih elektronskih umetnika na sceni današnjice.

O događaju

Njegovi dinamični i raznoliki DJ setovi biće deo Dočeka 13. januara kada će pred novosadskom publikom nastupiti u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. DJ pult ove večeri zauzeće i toskanski umetnik Undercatt. koji nam donosi svoj melodični gruv direktno sa radiija BBC 1 I Tomorrowland festivala.

Godina titule Evropske prestonice kulture je završna, ali zahvaljujući nagradi "Melina Merkuri", dodeljenoj za uspešnost projekta, Novi Sad prirediće sugrađanima i gostima grada šesti Doček, Najbolji evropski trend brend u oblasti kulture 2021. godine, nominovan među Najbolje evropske festivale 2022. godine.

Kroz spajanje vizuelne i izvođačke umetnosti, slavljenje raznolikosti i stvaralaštva, velike performativne spektakle, atraktivne svetlosne i digitalne forme izraza, kao i multimedijalne događaje, Novi Sad će na spektakularan način ući u novu, 2023. godinu.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1200 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima