Pred Vama je naše zimsko izdanje poslednjeg vikenda u januaru 2023., u niškoj Hali Čair, na kojem ćemo predstaviti 2 + 2 ekipu = dve DJ devojke kao headlinere, podržane sa dva muška DJ virtuoza.

O događaju

Prvo izdanje festivala predstavlja rođenje novog brenda na muzickoj festivalskoj sceni jugoistocne Evrope, koji će svojim visokim profesionalnim standardima u organizaciji, kvalitetnim imenima elektronske muzičke scene i svetskog DJ-inga, dobrim provodom i poznatim južnjackim gostoprimstvom, dati sve od sebe da postane sinonim za music event koji nijedan klaber ne sme propustiti.

A do srca Niša se lako dolazi auto putevima iz svih pravaca (od Beograda, od Sofije, od Skoplja), kao i direktnim letovima na niški međunarodni aerodrom Konstantin Veliki sa dvadesetak redovnih linija iz više zemalja Evrope, što je bonus argument u prilog velikoj poseti koju očekujemo.

Prva zvezda ženskog dela ekipe nam dolazi iz Kolumbije, DJ Eli Rojas - rezident DJ klubova Blue Marlin i Pasha na Ibizi, svetskoj prestonici elektronske muzike i ludog provoda, a druga iz susedne Zapadne Makedonije, DJ Marga Sol - koja u svom portfoliu ima veliki broj nastupa u poznatim klubovima širom sveta (Cafe Del Mar, Villa Mercedes, Tantra) I oficijelni DJ mnogih poznatih radio stanica i klubova od Italije i Grčke, do Meksika i Dominikane.

Muški deo ekipe su poznati DJ majstori, od kojih je prvi DJ Zarez – rezident kluba Julian Djupon, a drugi DJ Nick Sailor - rezident kluba The Hub u Nišu.

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 28. januara 2023. 22.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    Global friendly event doo

Podeli događaj sa prijateljima