Six Pack je za početak godine izabrao nastup u Novom Sadu!

O događaju

Bend duže vreme nije posetio NS - jedan od svojih omiljenih gradova, pa sa velikim nestrpljenjem očekuje 4. februar kada će se koncert održati u svima poznatom klubu Gerila Bar.

Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu. Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank rok nastupa.
Na poslednjoj svirkama u Zagrebu i Zemunu smo svirali čak dva sata
Pored pažljivo biranog repertoara i retrospektive naše karijere, u klubu Gerila ćemo predstaviti i novu pesmu "Trash", a spot za ovaj singl publika može i da
pogleda skenirajući QR kod sa karata.
"Fabrička greška" trenutno nalazi u pre-order fazi vinilnog izdanja, što je pokazatelj da je Six Pack i dalje veoma tražen i to valja proslaviti.
Kako drugačije nego zajedno s publikom i uz žestoku svirku.
Datum koncerta je savršen, mislim da će nas sve zajedno dodatno raspoloženim držati i post-praznična euforija, pa hajde da u Novu godinu uđemo s nadom da će rokenrol ostati neuništiv", kaže frontmen benda Miki Radojević.
Ulaznice za koncert možete nabaviti kupiti po ceni od 800 RSD, a na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, ulaznice če koštati 1000 RSD.

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 4. februara 2023. 22.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    RE & MI ORGANIZACIJA

Podeli događaj sa prijateljima