Koncert regionalne senzacije Silente u Novom Sadu

O događaju

Jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, sastav Silente održaće koncert u Novom Sadu, u četvrtak, 10. oktobra, u SKCNS Fabrika. Novosadski koncert deo je velike regionalne turneje benda, koja uključuje i njihov najveći koncert do sada, zakazan za 29. jun na stadionu Šalata u Zagrebu.

„Kada će neki koncert u Srbiji?" je jedno od najčešćih pitanja koje primamo od fanova. Pa eto sada dva koncerta. Ne puštaj ni glas jer Silente stiže 10. oktobra u Novi Sad i 11. oktobra u Beograd. Dugo nismo svraćali, veselimo se vidjeti vas opet. Veliki pozdrav od cijelog benda! - poručili su članovi sastava Silente.

Silente - „Terca na tišinu"

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po promo ceni od 1800 dinara, nakon ćega će regularna cena ulaznica iznositi 2000 dinara i 2500 dinara za poslednji kontingent.

Silente - „Sve da ima neki način“

Koncert sastava Silente u Novom Sadu jedinstvena je prilika za sve fanove da čuju presek cele karijere, s osvrtom na sva četiri studijska albuma na kojima su se našli hitovi poput „Terca na tišinu“, „Još jednom“, „Morski ljudi, morske žene“, „Neobranjivo“, „Čudna ili čudesna“, „Mene moje uši lažu“, „Poljubi me za kraj“, „Lovac na čudesa“, kao i aktuelni singlovi „Sve što treba znat o ženi“ i „Sve da ima neki način“, koji najavljuju peti studijski album.

Silente - „Sve što treba znat o ženi“

Izuzetno uspešan put benda Silente započeo je debi albumom „Lovac na čudesa“, koji im je doneo Porina u kategoriji Novi izvođač godine, nagradu Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub, kao i nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40. Naredni albumi „Neće rijeka zrakom teći“ i „Malo magle, malo mjesečine“ takođe su im doneli brojne nagrade i priznanja publike i struke, dok se poslednji album „IV“ našao među najboljim godišnjim izdanjima u Hrvatskoj, a svih sedam singlova ušlo je u top 20 najemitovanijih pesama.

Rasprodati koncerti širom regiona, hit singlovi koji osvajaju radijske stanice i milionski pregledi na digitalnim platformama, još jednom potvrđuju da je Silente jedan od najaktuelnijih hrvatskih bendova.

Koncert Silentea u Novom Sadu organizuje Kontra u saradnji sa LAA.

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  četvrtak 10. oktobra 2024. 21.00
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  KONTRA RIGHTS DOO

Podeli događaj sa prijateljima