Shamso 69 prvi put solo u Čačku!

O događaju

Ekskluzivni, samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69, održaće se u petak 17. marta u Srpskom pabu.

Na ovom koncertu nastupiće uz podršku gitariste grupe Brkovi Alena Vlajnića.
Publika će biti u prilici da uživa u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, u njegovim novim autorskim pesmama, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire.

Sa prethodnih solo nastupa u Srbiji sa bine je Shamso 69 ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će 17. marta publika u Čačku prvi put moći da uživa u njegovom raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u najbolji pab u Šumadiji i da uživate u programu kojeg će Shamso 69 spremiti za vas.

Vedran Pehar (Shamso 69) rodjen je u Mostaru. Nakon toga se često selio, a trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk.
U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. Godine 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima.

Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe.

U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Ulaznice
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    petak 17. marta 2023. 22.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    UDRUŽENJE PRIČA

Podeli događaj sa prijateljima