OTKAZANO

Sea Dance festival | TOP OF THE SUMMER | 18-20 avgust, plaža Buljarica kod Budve

O događaju

Započeto je odbrojavanje do 9. izdanja Sea Dance-a, najvećeg crnogorskog festivala, koji će biti održan u novom, više letnjem terminu, od 18. do 20. avgusta, na predivnoj plaži Buljarica kod Budve. Prvi hedlajneri su dva trenutno najuzbudljivija imena na svetskoj elektronskoj sceni – melodic techno duo ARTBAT i psytechno zvezda u strelovitom globalnom usponu Indira Paganotto. Gitarski zvuk za sam vrhunac leta donose večni rock majstori Van Gogh, dok će trap bitove diktirati neprikosnovena Senidah i Crni Cerak & Lacku. Festival će i ove podržati crnogorsku elektronsku scenu, čijim izvođačima će biti posvećena posebna bina!

Stižu Buba, Budo Šuković, Burkakke, CHBX, Eve Jo, IKS OKS, Lerr, Marko Pajković, Marko T, Moody Kid, Mr Mips, Necke, Novak, Pelzensers, Raven Tk, Shandu, Stanco, Starac, Stevan Mandić, Straks, Trippu i Vlado Božović.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja događaja "SEA DANCE FESTIVAL 2023" koji je trebalo da se održi Od 18-20.08.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima kojima novi termin koncerta ne odgovara, a koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povrat će se vršiti u periodu od 06.06 - 31.07. pa kupce molimo da zahteve podnesu u predviđenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
FESTIVALSKA ULAZNICA
Stajanje
CENA: 3.290 DIN
VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA
Stajanje
CENA: 12.000 DIN
Posebna napomena za kupce ulaznica

**Pravo korišćenja imaju isključivo državljani ex YU zemalja ili strani državljani sa prijavom prebivališta u ex YU zemlji **
** Right to use is restricted to citizens of ex YU coutries or to foreign citizens with registered permanent residence in ex YU country **

Detalji o događaju
 • Datum i vreme održavanja
  petak 18. avgusta 2023. 19.00
 • Traje do
  ponedeljak 21. avgusta 2023. 06.00
 • Lokacija
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  MYEXIT ADVENTURE DOO

Podeli događaj sa prijateljima