Fantasia, energia, dva brka i mnoooogo dobrog vajba – Šćepine Vragolije i Luton u subotu 26. avgusta stižu u baštu Tunnela, na zvaničan afterparty Gradić festa!

O događaju

Dinamični duo, koji mesecima hara regionom, 2023. godine prvi put se vraća na svima omiljeni zamračeni plesni podijum. Braća Šćepanović – Luton i Šćepine Vragolije!

Jedan je basista i DJ, a drugi je DJ. Obojica su iskusni u svojoj oblasti, čak i sa relativno kratkim vremenom koje su na sceni.

Većina nas je već čula Šćepine dinamične roadtrip priče, a neki klubovi ovde koje smo do sada mogli da čujemo su: KC „Grad“, zatim na seriji žurki u klubu „Rokanje“, „20/44“, gde je „Šćepa“ Đavoli” nastupili su zajedno sa Markom Milosavljevićem i Janom Kinčilom, kao i na „dev9t” festivalu.

Luton je, s druge strane, obeležio svaki festival koji je mogao, čuli smo ga na „dev9t“, „No Sleep“, „Ekit“ i „Outhide Festival“.

Osnovna karakteristika ovog dua je njihov inovativan pristup svakom nastupu. Od numera, do outfita, ova zabava bez izuzetka predstavlja jedinstveno muzičko putovanje kroz jedinstvenu galaksiju.

Ulaznice
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima