RITMIK OPENING w/ Kristijan Molnar, Luton, Cosmic G, White City Soul!

O događaju

Premijerno u dvorištu muzeja Nebojšina kula, Ritmik nastavlja da pomera granice.

Ovog puta za vas su okupili “All Star” tim domaćih Indie, Disco, Funk, House.. izvođača,pojačan jedinstvenim “Live Art” performansom eminentne umetnice koja će svoju impresijuoslikavati na delu.

Kristijan Molnar je jedan od omiljenih di-džejeva na Balkanu, koji ima recept za uvekprepune događaje. Primarno poznat i poštovan po svojoj radio emisiji ‘Kristalizacija’, Kristijanje posvećen promociji zadivljujućih i uzbudljivih nastupa i emitovanju širokog spektra uvrnutemuzike.

Luton u svojim di-džej setovima krstari House pravcima, a ritam i žanrove spoznao jekrenuvši od folklora, preko jazza, pa sve do elektronike. On oslobađa zvuke koji su osvojilidomaću scenu i čiji ritam ne dozvoljava da mirno sediš.

Cosmic G se muzikom bavi još od detinjstva kada je pohađao muzičku školu, a potom kaodečak i tinejdžer svirao gitaru u dva benda zajedno sa drugarima. Ubrzo nakon toga počinjeda upoznaje svet elektronske muzike, koja ga, kako kaže, uvodi u nešto potpuno novo, gdeuspeva da se u potpunosti pronađe. Počinje da se bavi produkcijom i di-džejingom i osvajadomaću i Berlinsku scenu.

White City Soul - duša Beograda prožeta kroz fuziju džeza, fanka, diska, hip hopa iorganskog hausa. Kolektiv od šest mladih entuzijasta okupljenih oko ljubavi i strasti premamuzici. Nastupali su od jazz i filmskih festivala do prepunih noćnih klubova, jer njihova ljubavprema muzici i umetnosti je bezgranična.

Vidimo se 8. Septembra na ovom nesvakidašnjem disko-art dogadjaju.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.290 DIN
VIP ON STAGE
Stajanje
CENA: 2.490 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima