KULT x RITMIK vam predstavljaju svoj prvi open air dogadjaj uz Arila Brikhu i Yokoo!

Ulaznice dostupne na događaju.

O događaju

Ova nesvakidašnja kolaboracija vam sprema nezaboravan 'visual & live act' performans u Rovu - ex mini golf tereni.

Sa plodnom i impresivnom diskografijom, YOKOO je ostavio trag na svetski poznatim izdavačkim kućama svojim originalnim izdanjima i zadnjim katalogom jakih remixa.
Podržan je velikim brojem vlasnika svetskih izdavačkih kuća poput Kollektiv Turmstrasse, Matthew Dekay, Lee Burridge, MANDY i drugih referentnih umetnika iz elektronske industrije.

Kao mantra koja vibrira beat po beat, njegova muzika se drži samo njegove najdublje meditativne intuicije i vrti se oko stvaranja slobodnih stanja kreativnosti koja odjekuju u tišini duboku vezu sa prirodom gde svaki suptilni detalj vredi bogatom umetničkom izražavanju i dubini.

1998me, ARIL BRIKHA je ponovo upoznao svet sa svojom dubokom tehno dušom, dok je njegovo umetničko delo Groove La Chord prelazilo opšte granice. Je li to tehno? Da li je to House? Da li je to deep House? To je sve i ništa. Groove La Chord je jednostavno beskonačan. Niko nije bio više iznenađen uspehom Groove La Chord nego sam Brikha - na kraju krajeva, on ga je prvobitno predstavio na svom demo-u kao potencijalnu B stranu. Dve godine nakon što je snimio Groove La Chord, Brikha ga je prvi put čuo u klubu - Derrick May ga je izveo u Chicago klubu. Aril je onda shvatio šta ga čini dobrom stazom.

U skorije vreme, Aril je počeo da nabavlja novu opremu i u isto vreme premeštao svoje stare sintetike iz Stokholma u Berlin. To dovodi do novog povetarca i talasa inspiracije, koji će omogućiti veliku količinu staza i projekata. Njegov LP, "Dance of a Trillion Stars" i "Prisma", fokusirani na plesni podijum, izašli su 2020. godine, oba na Mule Musiq. Svako ko prati Arila, zna da još uvek može otkriti njegovu poslednju produkciju uživo tokom nastupa!

Domaću podršku će im pružiti već poznati domaćoj sceni Runy, Nemax i Viktor J.

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.590 DIN
PANORAMA
Stajanje
CENA: 1.990 DIN
VIP ON STAGE
Stajanje
Omogućava pristup Vip on stage zoni.
CENA: 2.990 DIN
RASPRODATO!
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima