ODLOŽENO

Ritam Nereda u Novom Sadu, 07. oktobra.

Ulaznice kupljene za ovaj termin, važe za 16. decembar. Uskoro više informacija o povratu!

O događaju

Bez sumnje jedan od najistrajnijih bendova na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i naišao je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.

RITAM NEREDA je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals.

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja koncerta "Ritam nereda" koji je trebalo da se održi 07.10.2023. a pomeren je za 16.12.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima kojima novi datum koncerta ne odgovara a koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ulaznice kupljene za 07.10.2023. važiće i za novi datum i nije ih potrebno menjati.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 18.09. do 01.11.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Od 01.11.2023. povrat će se vršiti preko organizatora

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 7. oktobra 2023. 20.00
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    M.R. PR. EKES PRODUCTION

Podeli događaj sa prijateljima