ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA – Riblja Čorba obezbeđuje još jednu noć nezaboravnog rokenrola u Novom Sadu

O događaju

Nakon rasprodatog koncerta koji će se održati 9. maja, interesovanje publike za Riblju Čorbu ne jenjava. Zato smo, na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja dobre muzike, odlučili da organizujemo još jedan nezaboravan događaj - dodatni koncert koji će se održati 18. maja u Domu kulture Novi Sad.

Prošlogodišnji muzički spektakl koji je Riblja Čorba priredila u Domu kulture NS i dalje odzvanja u sećanjima mnogih, pa nije iznenađenje što je nova prilika za uživanje u njihovim vanvremenskim hitovima dočekana s oduševljenjem.

Kada padne noć, Kad sam bio mlad, Ostani đubre do kraja, Ja sam se ložio na tebe, Kad hodaš - samo su neki od hitova koje možete očekivati na ovom koncertu. Uz to, garantujemo vam dozu preglasnog rokenrola koja će vas držati na nogama, uz osmeh na licu i piće u ruci .
Ne čekajte da vam drugi prenesu utiske - obezbedite svoje karte na vreme i budite deo još jednog nezaboravnog večernjeg doživljaja uz Riblju Čorbu. Vidimo se 18. maja u Domu kulture NS!

Ulaznice su u prodaji u LIMITIRANOM broju a dostupne su na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i online.

Ulaznice su za STAJANJE!

Broj telefona za informacije i rezervacije je dostupan od 11h do 16h: +381 63 54 54 95
*U slučaju da ne dobijete vezu, pošaljite poruku putem SMS ili Vibera i u najkraćem roku ćemo vamodgovoriti.
Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 22h.

Instagram LineUp NS

Instagram Dom Kulture Novi Sad

Instagram Remixpress

*Na koncertu postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika. Svi stariji maloletnici moraju imati pratnju punoletnog lica.

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 3.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima