OTKAZANO

Predstava „Ribarske svađe“, po tekstu Karla Goldonija, u režiji Milana Karadžića, premijerno je izvedena u Gračanici 28. januara 2021. godine u Domu kulture „Gračanica“.

O događaju

Goldonijeva komedija Ribarske svađe osvaja publiku i posle 250 godina svojim komičnim i dirljivim prikazima ljubomore iz ljubavi i siromaštva. Svađa koja nastaje između dve siromašne ribarske porodice, koje žive jedna do druge u malom ribarskom mestu i imaju devojke za udaju, narasta do neslućenih dimenzija i niza komičnih situacija.

Uloge:  Nebojša Đorđević, Anika Grujić, Srna Đenadić, Aleksandar Petković, Bojan Stojčetović, Aleksandra Cucić, Jelena Orlović, Olivera Baćić, Nemanja Oliverić, Uroš Jovčić, Branko Babović, Tamara Tomanović.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja predstave "Ribarske svađe" koja je trebalo da se održi 24.05.2024. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 15.05. do 31.05.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 1.600 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 1.400 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima