Dve legende svog žanra, dve neprikosnovene zvezde i dve nezaustavljive struje.

O događaju

The Jugoslovenka™ Lepa Brena i the Balkanka™ Senidah sukobiće se na svom najprirodnijem terenu - sceni. Drugog juna, Beograd postaje epicentar muzičke scene jugoistočne Evrope!
Na Donjem Kalemegdanu, mestu gde Dunav upoznaje Savu, upoznaće se pop, folk, trep i RnB u epskom sudaru žanrova, zvukova i generacija. Ko će završiti na vrhu? Na tebi je! Ne propusti priliku da svedočiš muzičkom događaju godine i odlučiš ko će poneti titulu pobednice prvog Red Bull SoundClash-a u Srbiji!

Šta vas čeka na Red Bull SoundClash:

Runda - Šou
Red Bull SoundClash je muzički spektakl na kom izvođači pokazuju svoju veštinu i kreativnost. Obračun se svakom rundom sve više zagreva, vodeći do uzbudljivog i eksplozivnog finala. Ovo je proslava muzike i kreativnosti, koja pruža nezaboravno iskustvo za sve!

Runda - Zagrevanje
Zabavu počinjemo ne-tako-laganim zagrevanjem i razbuđivanjem: Lepa Brena i Senidah zapaliće atmosferu na Donjem Kalemegdanu svojim najvećim hitovima.

Runda - Obrada
U prvom krugu, Lepa Brena i Senidah daće sopstvene lične pečate poznatoj i prepoznatljivoj pesmi koja za njih ima poseban značaj. Zajedničkim izvođenjem pesme, daće joj novu dimenziju.

Round - Takeover
Ovde Red Bull SoundClash zaista počinje da se zagreva! Svaka od umetnica izvodi pesme suparnice, dodajući im sopstveni šarm.

Round - Okršaj
Vežite se, počinje divlja vožnja kroz muzički univerzum Lepe Brene i Senide! Ove dve legende testiraće granice svojih muzičkih sposobnosti, preoblikujući svoje najveće hitove u poseban, nikada do sada slušan aranžman, ostavljajući nas sve bez daha.

Round - The Wildcard
U ovom krugu, umetnice se udružuju kako bi publika doživela iznenađenje svog života! Imaju iznenađenje! Šta li će to biti?

Round - Finale
Spremite se za spektakularan završetak kada će dve legende zapaliti scenu u uzbudljivom velikom finalu!

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 3.500 DIN
TRIBINE
Sedenje
CENA: 3.490 DIN
VIP
Stajanje
CENA: 13.990 DIN
FAN PIT - LEPA BRENA
Stajanje
CENA: 4.500 DIN
FAN PIT - SENIDAH
Stajanje
CENA: 4.500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima