Legendarni glumac, pesnik, reditelj i muzičar, Rade Šerbedžija, će 28. decembra u novosadskom Pozorištu mladih održati koncert sa svojim bendom Zapadni kolodvor!

O događaju

Na tradicionalnom prednovogodišnjem koncertu novosadskoj publici, Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa poslednjeg albuma, ali i neprolazne pesme "Ne daj se Ines", "Imam pjesmu za tebe", "Meni se dušo od tebe ne rastaje", "Barbara", i druge iz svoje bogate muzičke karijere.

Album „Ne okreći se, sine“ sa 11 numera predstavlja stvaralaštvo velikana regionalne muzičke scene. Svirali su članovi prateće grupe Zapadni kolodvor, a među autorima su i Husein Hus Hasanefendić (Parni valjak), koji je napisao hit “Eto pjesma”, Damir Urban autor teksta za pesmu „Govorila je tako tiho, tiho, tiho“, čuveni virtouz Miroslav Tadić svira na Arsenovoj pesmi „New York“, Ante Gelo u pesmi „Ostala si uvijek ista“, autora Đorđa Novkovića i Željka Sabola. Na albumu se nalaze i saradnje sa Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pesmi „Od kako te ne volim“, i „Na nešto me sjeća taj grad“ koju je Rade Šerbedžija otpevao skupa s autorom pesme Darkom Rundekom. Svoj autorski pečat je ostavio na pesmama “Šeherezada” i „Ne okreći se sine“, naslovna numera čije stihove upućuje sinu i mlađim generacijama, a inspiraciju za iste je pronašao u jednoj sceni proslavljenog Bauerovog filma iz 1956.

Ulaznice
PARTER
Sedenje
CENA: 2.590 DIN
BALKON
Sedenje
CENA: 2.190 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima