OTKAZANO

POSLE TAČNO 7 GODINA, KONCERT RADETA ŠERBEDŽIJE U BAČU!

O događaju

Legendarni glumac, pesnik, reditelj i muzičar, Rade Šerbedžija, će 27. decembra, u Velikoj sali bioskopa u Baču, od 20h, održati koncert sa svojim bendom Zapadni kolodvor!

Na tradicionalnom prednovogodišnjem koncertu, publici u Baču Rade Šerbedžija će predstaviti pesme sa poslednjeg albuma, ali i neprolazne pesme "Ne daj se Ines", "Imam pjesmu za tebe", "Meni se dušo od tebe ne rastaje", "Barbara", i druge iz svoje bogate muzičke karijere.
Album „Ne okreći se, sine“ sa 11 numera predstavlja stvaralaštvo velikana regionalne muzičke scene. Svirali su članovi prateće grupe Zapadni kolodvor, a među autorima su i Husein Hus Hasanefendić (Parni valjak), koji je napisao hit “Eto pjesma”, Damir Urban autor teksta za pesmu „Govorila je tako tiho, tiho, tiho“, čuveni virtouz Miroslav Tadić svira na Arsenovoj pesmi „New York“, Ante Gelo u pesmi „Ostala si uvijek ista“, autora Đorđa Novkovića i Željka Sabola. Na albumu se nalaze i saradnje sa Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pesmi „Od kako te ne volim“, i „Na nešto me sjeća taj grad“ koju je Rade Šerbedžija otpevao skupa s autorom pesme Darkom Rundekom. Svoj autorski pečat je ostavio na pesmama “Šeherezada” i „Ne okreći se sine“, naslovna numera čije stihove upućuje sinu i mlađim generacijama, a inspiraciju za iste je pronašao u jednoj sceni proslavljenog Bauerovog filma iz 1956.

Nabavite svoje ulaznice na vreme i uživajte u nezaboravnoj večeri duboke emocije!

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do otkazivanja koncerta "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor" koji je trebao da se održi 27.12.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 08.01.2024. do 31.01.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
Slobodno sedenje
CENA: 1.500 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    sreda 27. decembra 2023. 20.00
  • Mesto
  • Lokacija
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    BALKAN ART COLLABORATION

Podeli događaj sa prijateljima