ODLOŽENO

Prodaja je trenutno obustavljena, više informacija uskoro.
Nikad prežaljene 80-te godine prošlog veka i neizostavni novi talas nastao krajem 70-tih ostavili su toliko dobrih pesama da se i danas često i rado slušaju.

O događaju

"Pozdrav novom valu" je bend koji dugi niz godina uspešno prenosi tu energiju, a u sviračkoj ekipi su čak dvojica originalnih protagonista Novog vala. Marino Pelajić Baraccuda (ex Film, Azra, Haustor) na bas gitari i vokalu i Saša Sale Novak (ex Psihomodo Pop) na gitari i vokalu. Osim njih dvojice u bendu su još i Rene Kutičić, na bubnjevima i Goran Šeler, gitara i lead vokal, koji je zapravo i osnivač benda.

Informacije o povraćaju novca

Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do odlaganja koncerta "Pozdrav novom valu" koji je trebao da se održi 22.12.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da nam pošaljete zahtev za refundaciju na mail adresu povrat@gigstix.com

Povraćaj će se vršiti u periodu od 12.01.2024. do 31.01.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
ULAZNICA
CENA: 1.000 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima