OTKAZANO

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert Petra Graše koji će se održati u Sportskoj Dvorani Mladost u Čačku, u subotu 18. marta.

O događaju

Petar Grašo je jedan od najvećih muzičkih talenata na ovim prostorima, čiji rad je u poslednjih nekoliko godina postao sinonim za vrhunski kvalitet i nezaboravne nastupe. Njegove pesme osvajaju publiku širom regiona i izvode se na svim velikim festivalima i koncertnim pozornicama.

Ovaj koncert će biti prava muzička poslastica za sve ljubitelje dobre zabave i kvalitetne muzike. Petar će izvesti svoje najveće hitove poput "Moje zlato", "Ako te pitaju", "Volim i postojim", "Srce za vodiča" i mnoge druge. Njegova strastvena izvedba i karizmatična pojava na pozornici sigurno će vas ostaviti bez daha.

Sportska Dvorana Mladost je savršeno mesto za ovaj koncert, jer nudi sjajnu akustiku i veliki kapacitet za publiku. Pripremite se za nezaboravnu veče uz omiljene pesme Petra Graše i pevajte zajedno s njim do kasnih sati.

Ulaznice su već u prodaji po povoljnim cenama, stoga požurite i nabavite svoju kartu za ovaj nezaboravan koncert. Vidimo se 18. marta u Sportskoj Dvorani Mladost u Čačku!

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja koncerta Petra Graše koja je trebala da se održi 18.03.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 10.03. do 31.03.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 1500 DIN
TRIBINE
Sedenje
CENA: 1500 DIN
Detalji o događaju
Podeli događaj sa prijateljima