OTKAZANO

USKORO VIŠE INFORMACIJA O POVRATU!

O događaju

Nakon što smo energično proslavili Noć Veštica, vreme je za novo poglavlje Party Like It's 1999 žurke! Nova lokacija, ali dobra stara ekipa koju čine Lock'd, Moooka & Vanjanja za Vas spremaju naš najjači PLI99 do sada! Ovom prilikom slavimo naš 8. ROĐENDAN! Verujte nam na reč da je i nama ponekad teško da poverujemo da je već toliko vremena prošlo. Ono što je najbitnije je da smo i dalje tu, a Vama jedini preostaje da nam se pridružite u proslavi, jer ovu žurku nikako ne želite da propustite!!!

Informacije o povratu

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do otkazivanja događaja "Party like it’s 1999" koji je trebalo da se održi 15.04.2023. Gigs Tix DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da popunite sledeći zahtev za refundaciju

Povraćaj će se vršiti u periodu od 07.04. do 15.04.2023. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail povrat@gigstix.com

Ulaznice
PARTER
Stajanje
CENA: 800 DIN
Detalji o događaju
  • Datum i vreme održavanja
    subota 15. aprila 2023. 22.00
  • Vrsta događaja
  • Organizator

    ENERGOCLEAR PR

Podeli događaj sa prijateljima