Organizacija OVERDRIVE u kolaboraciji sa NEXUS ZONE ekipom vas poziva na Hard-Techno događaj 26. Aprila u klubu “Cube” u trajanju od 23:00-06:00

O događaju

Lineup:
- MZPERX (Hungary)
- MICYVID & IVV.LMTD
- MYLAN
- XEPONAI
- AMON
- ANDREA

U goste vam dovodimo muzičkog producenta i DJ-a iz Mađarske “MZPERX” - Njegov muzički pravac je primarno fokusiran na Hard-Techno i Hardcore, ali takođe i Neorave, Schranz, Frenchcore, Trance, Industrial, i Hardtekk.
Uspeo je da dostigne visoke ocene na rang listi i njegove numere se mogu čuti i kod nekih od najvećih Hard-Techno izvođača u današnje vreme kao što su Nico Moreno, Dyen, Creeds, Per Pleks, i mnogi drugi.
Svoje pesme je objavio za neke od najvećih record label-a na hard techno sceni kao što su: Reckless Records, Blackworks, Rave Alert, COLOR (Trym), INNERGATE, Dsr Digital, Jahanam, Sub-Terra Trax a takođe je formirao i svoj record label pod nazivom 4400, a poznat je po svojim trakama kao što su "Ah Shit", "Fuck That Feelin'", "No Ceiling", "Around The World Mzperx edit" i mnoge druge.

Uz njega na sceni vas očekuju momci iz Nexus Zone ekipe MYLAN i XEPONAI a takođe i vama dobro poznat techno duo MICYVID i IVV.LMTD i uz njih se pridružuju po prvi put nova imena Amon i Andrea

Očekuje vas veče puno energije i dobre zabave! Početak Hard-Techno eventa je od 23:00-06:00
Hvala vam i vidimo se u što većem broju!

Ulaznice
Detalji o događaju
 • Dana
  Sati
  Min
  Sek
 • Datum i vreme održavanja
  petak 26. aprila 2024. 23.00
 • Mesto
 • Vrsta događaja
 • Organizator

  ALEKSANDAR ANĐELKOVIĆ PR.

Podeli događaj sa prijateljima